Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Sanatorium Uzdrowiskowe Krystynka Sp. z o.o.

Adres obiektu Polna 16, 87-720 Ciechocinek
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 18 opinii
4.1
Wyposażenie 4.3
Czystość 4.3
Wyżywienie 3.9
Lokalizacja 3.4
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 3.9
Jakość do ceny 4.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Tadeusz
Dodano: 2017-07-11
Pobyt od: 2017-06-16 do 2017-06-30 IP: xx.188.53.34
 
 
    

Jak czytam niektóre poniższe wypowiedzi, to nie ukrywam, że burzy mi się krew. W sanatorium Krystynka byłem 3 razy w ciągu ok. 10 lat. Obiekt pięknieje, personel i zabiegi na wysokim poziomie. Oczywiście najwięcej emocji budzi jak zwykle jedzenie, które dla mnie, faceta ponad 100 kilogramowego było naprawdę super - urozmaicone, bardzo smaczne i wystarczające. Moja diagnoza negatywnych opinii dotyczących jedzenia jest taka: do sanatorium w 80% przyjeżdżają kobiety, średnia wieku to 60 plus i na pewno każda z nich się czuje super kucharką, ma własne przyzwyczajenia żywieniowe i własne receptury. Najchętniej same weszłyby do kuchni i porządziły po swojemu. Kobiety, do sanatorium przyjeżdżamy na rehabilitację i leczenie, a nie do kuchni!!! Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy z mojego turnusu i cały personel, a przede wszystkim pracowników KUCHNI, życząc im cierpliwości. Tadeusz


 
 

zbyszek
Dodano: 2016-12-14
Pobyt od: 2016-09-24 do 2016-10-15 IP: xx.230.132.23
 
 
   

doskonałe miejsce do wypoczynku i poprawienia stanu zdrowia,profesjonalne zaplecze zabiegowe ,fachowa pomoc lekarska i pielęgniarska,doskonałe wyżywienie ,dużo atrakcji również dla tych co lubią łączyć przyjemne z pożytecznym


 
 

Bogusława
Dodano: 2015-04-25
Pobyt od: 2015-04-07 do 2015-04-21 IP: xx.61.140.55
 
 
    

Obiekt zadbany,czysty.Personel profesjonalny,słuchający kuracjusza i wychodzący na przeciw.Zabiegi fantastyczne,jedzenie bardzo dobre, zróżnicowane i w wystarczającej ilości.pokoje urządzone sympatycznie w przyjemnych dla oka kolorach.Pokoje są z balkonami.Do tężni są bezpłatne przejazdy melexem.Duży ogród,utrzymany ładnie.Można tam także odpocząć.Na pierwszym piętrze jest osłonięty od wiatru taras z leżakami do opalania.Super atmosfera,naprawdę można wypocząć.Na miejcu rowery !!!


 
 

Halinka
Dodano: 2014-09-27
Pobyt od: 2014-09-04 do 2014-09-25 IP: xx.7.29.235
 
 
   

wszystko w najlepszym porządku pokoje ,zabiegi i jedzonko super- pani dietetyczce przekazałam co mogę jeść i panie kelnerki przez cały turnus spełniały moje wymagania więc ja nie wiem co może komuś nie odpowiadać -obsługa przesympatyczna -pozdrawiam gorąco


 
 

Jadwiga
Dodano: 2013-03-22
Pobyt od: 2013-01-27 do 2012-02-17
 
 
 

Byłam zadowolona z pobytu.Polecam


 
 

HALINA JASITCZAK
Dodano: 2012-10-21
Pobyt od: 2012-08-17 do 2012-08-31
 
 
    

PODOBA MI SIĘ TRAKTOWANIE KURACJUSZY Z POWAGĄ A W SZCZEGULNOSCI PANI PIELĘGNIARKA ODDZIAŁOWA I PANIE NA ZABIEGACH. BYŁAM DWA RAZY PRYWATNIE I BYŁO SUPER,TERAZ MAŻY MI SIĘ POBYT Z nfz, BO NP. W GRACJI NA WOJSKA POLSKIEGO3,JEST BEZNADZIEJNIE A W KRYSTYNCE JEST BAJECZNIE


 
 

ELŻBIETA
Dodano: 2012-09-04
Pobyt od: 2009-08-29 do 2012-09-10
 
 
    

oj tak ,jak po zdrowie to tylko do sanatorium kRYSTYNKA! SPOKÓJ CISZa ,przyjemna atmosfera,i wiele ciekawych spotkań-i co najwazniejsze zabiegi na miejscu!! POZDRAWIAM CALY PERSONEL A w szczególnośći PANA ADAMA -kierowce melexa-;)-


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Ciechocinek w przewodniku

Tężnie solankowe

Ciechocinek – najsłynniejsze uzdrowisko w Polsce

Od wielu dziesięcioleci położony na Kujawach Ciechocinek słynie ze swoich leczniczych właściwości.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie